• Verschijnt 10x per jaar
  • Positieve psychologie & mindfulness
  • Creativiteit & illustraties

Kies je Flow abonnement

Flow

Flow

Flow magazine is een tijdschrift zonder haast. Over dingen anders doen en andere keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. Met positieve psychologie, mindfulness en creativiteit. We houden van illustraties en foto’s en in elk nummer van Flow magazine vind je bijzondere paper goodies. Flow Magazine verschijnt tien keer per jaar. Daarnaast maken we specials zoals het jaarlijkse Vakantieboek, speciale uitgaven over mindfulness en het Book for Paper Lovers. Behalve magazines en specials hebben we een site over eigenlijk alles wat we bijzonder vinden. We plaatsen dagelijks wel iets nieuws op Flowmagazine.nl, zoals een blog over dingen die ons opvallen, een kijkje in het nieuwe nummer, een persoonlijke boekentip, tekenlesjes, DIY-tips, een kortingsactie of een fijne plek voor een weekendje weg.

Extra voordeel met Flow magazine abonnement

Als Flow-abonnee heb je allerlei voordelen. Zo krijg je Flow magazine gratis thuisbezorgd vóór het nummer in de winkel ligt. En alleen abonnees van Flow krijgen 10% korting in de Flow webshop. Hier vind je alle Nederlandse en internationale nummers, specials en stationery, zoals de jaarlijkse scheurkalender en agenda, die we maken. Wil je Flow magazine digitaal lezen? Dat kan. Als Flow-abonnee kun je het magazine gratis digitaal lezen op een tablet of telefoon. Wil je meer tijdschriften lezen? Je krijgt 50% actiekorting op een tweede tijdschriftabonnement en 25% korting op Tijdschrift.nl met meer dan 75 verschillende digitale tijdschriften.

Flow magazine aanbieding

Flow magazine kopen? In onze shop vind je altijd een Flow-abonnement dat bij je past. We hebben altijd wel een leuke aanbieding. Zo kun je naast een abonnement op alleen Flow magazine ook kiezen voor een abonnement inclusief de Flow-specials. Naast de tien edities van Flow magazine, ontvang je dan ook vier specials zonder verzendkosten. Wil je alleen de Flow-specials lezen? Kies dan voor het Flow Specials-abonnement. Gun jezelf Flow magazine en kies jouw Flow-abonnement!

 
Review:
Jouw rating