• Verschijnt 8x per jaar
  • Positieve psychologie & mindfulness
  • Creativiteit & illustraties

Kies je Flow abonnement

Flow

Flow

/ 8x per jaar

Flow abonnement

Flow is een tijdschrift zonder haast. Over dingen anders doen en nieuwe keuzes maken. Klein geluk, dagelijks leven en het mooie van niet altijd perfect hoeven zijn. Met positieve psychologie, mindfulness en creativiteit. We houden van illustraties en foto’s en in elk nummer van Flow vind je bijzondere paper goodies.  Flow Magazine verschijnt acht keer per jaar, en daarnaast maken we specials zoals het jaarlijkse Vakantieboek, speciale uitgaven over mindfulness en het Book for Paper Lovers. . Behalve magazines, specials en stationery hebben we een site met daarop eigenlijk alles wat we bijzonder vinden. We plaatsen bijna elke dag wel iets nieuws op Flowmagazine.nl, zoals een blog over dingen die ons opvallen, een kijkje in het nieuwe nummer, een persoonlijke boekentip, tekenlesjes en ander werk van illustratoren, DIY-tips, een kortingsactie of een fijne plek voor een weekendje weg.

Extra voordeel voor Flow-abonnees

Als abonnee van Flow heb je allerlei voordelen. Zo krijg je Flow gratis thuisbezorgd vóór het nummer in de winkel ligt. En alleen abonnees van Flow krijgen 10% korting in de Flow webshop. Hier vind je alle Nederlandse en internationale nummers, specials en stationery, zoals de jaarlijkse scheurkalender en agenda, die we maken. Wil je Flow digitaal lezen? Dat kan. Als Flow-abonnee kun je het magazine gratis digitaal lezen op een tablet of telefoon. Wil je meer tijdschriften lezen? Je krijgt 50% korting op een tweede tijdschriftabonnement en 50% korting op het digitaal-lezen-pakket met 50 verschillende tijdschriften.

Kies jouw Flow abonnement

In de vind je altijd een Flow-abonnement dat bij je past. Zo kun je naast een abonnement op het magazine ook kiezen voor een abonnement inclusief de Flow-specials. Je krijgt dan niet alleen acht nummers van Flow, maar ook zes specials zonder verzendkosten thuisbezorgd. Wil je alleen de Flow-specials lezen? Kies dan voor het Flow Specials-abonnement. Gun jezelf Flow en kies jouw Flow-abonnement!

 
Review:
Jouw rating